Youth

Youth groups

Jubilee Youth is voor iedereen van 12 tot 25 jaar. Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van leven & kracht: God’s Chosen Army! Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. We leren elkaar kennen, verdiepen onze relatie met God, ontwikkelen onze talenten en delen het leven. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een hoop fun en gezelligheid! We hebben jeugddienst op zondagochtend en op doordeweekse avonden.

Youth events

Meerdere keren per jaar brengen we jongeren van de verschillende kerken samen voor te gekke evenementen. Denk aan activiteiten zoals lasergamen in de kerkzaal, levend tafelvoetbal, naar een klimbos of andere spectaculaire sportactiviteiten. 

Youth camps

Eens in het jaar hebben we een geweldig Youth Camp speciaal voor jongeren van 12 t/m 15 jaar en een kamp voor jongeren van 16-25 jaar. Deze kampen zit boordevol avontuurlijke activiteiten, teambuilding en gezelligheid. Het is een kans om God en elkaar te leren kennen, jezelf uit te dagen en vriendschappen voor het leven te sluiten.

Youth Alpha

Vraag jij je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere vragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is de YOUTH ALPHA echt iets voor jou! Samen met andere jongeren ga je tijdens 10 interactieve meetings op zoek naar antwoorden. Natuurlijk eten we eerst met elkaar!

Maak kennis

Heb jij vragen over het geloof of wil je graag dat er iemand naar je luistert? Wij zijn er voor jou! Jubilee Youth heeft een team van  enthousiaste Youth Leiders, die je willen helpen en voor jou klaar staan! Kom in contact met onze Youth coördinator Melany Rijsdijk en mail naar youth@jubilee.nl

Lees verhalen uit de gemeente!