Jubilee Geertruidenberg

Welkom in onze gemeente

Voel je thuis bij Jubilee in hartje Geertruidenberg, een vurige gemeente met een passie voor Jezus en voor mensen. We zijn een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt en een geweldig plan heeft voor je leven. We ervaren in elke samenkomst hoe God zich uitstrekt naar mensen om ze te herstellen, te genezen en te activeren om impact te maken in deze wereld voor Hem!

Agenda

Verhalen uit de gemeente

Zie hoe God werkt!

Je vindt ons hier

Venestraat 16
4931 BP
Geertruidenberg

Er zijn diverse openbare parkeerplekken in de omgeving te vinden. Rechts voor het gebouw is er één invalide parkeerplaats. 

Deel worden

Word deel van onze gemeente in Geertruidenberg

Kinderwerk

Power Kids is op zondag vanaf 10:30 uur voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Hier leren de kinderen op een leuke, creatieve en inspirerende manier een relatie ontwikkelen met Jezus en hun leeftijdsgenoten. Kinderen uit groep 7 en 8 blijven de 1e en 3e zondag van de maand in de dienst. De jongste kinderen tot 4 jaar kunnen vanaf 9:45 worden gebracht naar de Happy kids ruimte beneden. Alle kids worden bij binnenkomst geregistreerd. 

Jeugdwerk

Jubilee Youth is de plek waar leeftijdsgenoten elkaar leren kennen, hun relatie met God verdiepen, talenten worden ontwikkeld en het leven gedeeld kan worden. Uiteraard is er altijd ruimte voor een hoop lol en gezelligheid! We hebben groepen tijdens de zondagdienst (1e en 3e zondag van de maand) en doordeweekse avonden. Meerdere keren per jaar brengen we jongeren van verschillende locaties samen voor te gekke evenementen en natuurlijk het jaarlijkse Youth Camp.

Ons team

Bernard & Mirjam Oudhoff

Leiderschapsteam

Peter & Emmy Oudhoff

Leiderschapsteam

Jan & Annemieke Raes

Leiderschapsteam

Onze geschiedenis

Op 15 september 1996 werd Jubilee in Oosterhout opgericht door Hans en Herma Oudhoff, met als missie om Gods sterke hand te zijn voor mensen in nood. Sinds 2009 zet hun zoon Bernard Oudhoff deze missie onveranderd voort. Ons hart voor Brabant en de Alblasserwaard is door de jaren heen alleen maar toegenomen, en in 2030 willen we hier 7 kerken geplant hebben. In het begin van 2021 zijn we verhuisd naar het centrum van Geertruidenberg, waar de moedergemeente is gevestigd.

In januari 2022 zijn we officieel gestart met een tweede gemeente in Den Bosch, gevolgd door een derde gemeente in Breda in oktober 2022. In maart 2024 is de vierde gemeente gestart in Gorinchem. We geloven dat er nog vele plekken zullen volgen.

Heb jij ‘m al?
MijnJubilee App

Blijf up to date met de kerk en alle activiteiten.

Wil jij meebouwen aan Jubilee Geertruidenberg?

Geef eenmalig of word partner. Samen werken wij aan Zijn koninkrijk.

Lees verhalen uit de gemeente!