Jubilee Breda

Welkom in onze gemeente

Welkom bij Jubilee Breda! Een jonge, vurige gemeente met een enorm hart voor Breda. Iedere week laat God Zijn grote kracht en aanwezigheid zien in Jubilee Breda en ontvangen mensen bovennatuurlijke genezing en herstel. Daarnaast is Gods liefde voelbaar aanwezig en ervaren mensen Zijn eindeloze liefde.  Als kerk zijn wij er ook voor mensen in nood en zullen wij hen discipelen daar waar kan. Van deze prachtige beweging van God kun jij ook deel zijn. We hopen je gauw persoonlijk te ontmoeten, de koffie en thee staan klaar.

Agenda

Verhalen uit de gemeente

Zie hoe God werkt!

Je vindt ons hier

Voorerf 7
4824 GM
Breda

Jubilee Breda heeft voldoende parkeerplaatsen voor en rondom het gebouw. Ook voor fietsen is een apart aangestelde zone.

Deel worden

Word deel van onze gemeente in Breda

Kinderwerk

Er is een bruisend kinderwerk voor de kids van 0 tot 12 jaar.  Voor de kleine kids van 0 t/m 3 is er wekelijks opvang in de Joy room en voor de kids van 4 tot 12 jaar is er een speciale ruimte in de Upperroom. Wij geloven dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben, dus worden zij al jong geleerd te functioneren in de gaven en kracht van de Heilige Geest.

Jeugdwerk

Om de week op vrijdagavond komt de jeugd van 12 t/m 16 jaar bij elkaar. Ze brengen tijd door met leeftijdsgenoten, er ontstaan vriendschappen en ze ontdekken hoe zij God in hun leven kunnen betrekken. Daarnaast hebben we een jongvolwassen groep (JOVO) voor 18 t/m 24 jaar. Zij duiken actief het Woord in om Gods stem te leren verstaan, organiseren allerlei activiteiten en leiden de speciale JOVO diensten op zondagochtend. Meerdere keren per jaar brengen we de jongeren van verschillende locaties samen voor te gekke evenementen en natuurlijk het jaarlijkse Youth Camp.

Ons team

Alex en Wendy van der Linden

Regioleiders Breda

Corné en Anita Serné

Regioleiders Breda

Onze geschiedenis

Sinds 2018 komt er in Breda een enthousiaste groep mensen samen in een lifegroup, die het leven met elkaar delen, God centraal stellen en de Bijbelse principes in praktijk brengen. Begin 2020 ontstond er in de coronaperiode vanuit deze Lifegroup een zogenaamde regiosamenkomst, waar mensen op zondagochtend samenkwamen om de dienst van Jubilee Geertruidenberg, via de livestream, te volgen. Sinds die tijd zien we een beweging waarbij steeds meer mensen toegevoegd worden en zich thuis voelen in Breda. Na een jaar van voorbereidingen is Jubilee Breda per 16 oktober 2022 officieel gestart als gemeente op een nieuwe locatie in de wijk Haagse Beemden. Zo is Jubilee Breda de derde officiële gemeente van Jubilee geworden.

Heb jij ‘m al?
MijnJubilee App

Blijf up to date met de kerk en alle activiteiten.

Wil jij meebouwen
aan Jubilee Breda?

Geef eenmalig of word partner. Samen werken wij aan Zijn koninkrijk.

Lees verhalen uit de gemeente!