Jubilee Gorinchem

Welkom in onze gemeente

Welkom bij Jubilee Gorinchem! Een krachtige en warme gemeente. Gods liefde is hier voelbaar en de goedheid van God wordt gezien en geproefd. De waarheid van Gods Woord staat centraal en we geloven dat dit een plek is van doorbraak en genezing voor geest, ziel en lichaam. We kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten. Je bent van harte welkom! De eerste samenkomst is op zondag 31 maart 2024.

Agenda

Verhalen uit de gemeente

Zie hoe God werkt!

Je vindt ons hier

Gildenweg 4
4204 GH
Gorinchem

Parkeren kan bij het Piazza Centrum (winkelcentrum). 

Het is dan 4 minuten lopen naar het Gilde.

Deel worden

Word deel van onze gemeente in Gorinchem

Kinderwerk

Elke zondag strekken we ons met de kinderen uit naar een ontmoeting met de levende God. We willen de kinderen kennis en handvatten meegeven zodat ze Jezus gaan volgen. Dit doen we o.a. door middel van het Family Matters programma. Op een creatieve en uitdagende manier gaan we de Bijbel door en leren de kinderen over Jezus en de Heilige Geest. Natuurlijk met veel creativiteit en leuke activiteiten!

Jeugdwerk

Jubilee Youth is voor iedereen van 12 tot 25 jaar. Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van leven & kracht: God’s Chosen Army! Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. We leren elkaar kennen, verdiepen onze relatie met God, ontwikkelen onze talenten en delen het leven. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een hoop fun en gezelligheid! Met alle Jubilee kerken samen worden er te gekke Youth Camps en events georganiseerd.

Ons team

Johan en Karin de Smit

Regioleiders Gorinchem

Peter en Lidia Straver

Regioleiders Gorinchem

Ferry en Annemiek Haag

Regioleiders Gorinchem

Onze geschiedenis

Sinds 2018 komt er in Gorinchem een enthousiaste groep mensen samen in een lifegroup. De groei uit regio Gorinchem werd steeds groter en het verlangen groeide om hier de vierde gemeente te starten van Jubilee. Vanaf oktober 2023 zijn er verschillende meetings geweest ter voorbereiding van deze gemeente. Gebed en Gods plannen voor Gorinchem stonden hierin centraal. Op zondag 31 maart 2024 zijn er wekelijkse samenkomsten in middelbare school Het Gilde. Wij beseffen dat onze geschiedenis in Gorinchem nog veel verder terug gaat. Jubilee Gorinchem bouwt op een stevig fundament. Het fundament ligt er al en daar bouwen wij op voort. God heeft een deur geopend en niemand kan die sluiten.

Heb jij ‘m al?
MijnJubilee App

Blijf up to date met de kerk en alle activiteiten.

Wil jij meebouwen
aan Jubilee Gorinchem?

Geef eenmalig of word partner. Samen werken wij aan Zijn koninkrijk.

Lees verhalen uit de gemeente!