Vrijheid in Christus

Wie ben ik?

Wie ben ik? Geen gemakkelijke vraag. Is het waar ik vandaan kom? Is het mijn lichaam? Is het wat ik denk? Of misschien wat ik doe? In de Bijbel leren we dat we een nieuwe schepping zijn als we Jezus volgen en dat we een hele nieuwe identiteit krijgen in Christus. In de cursus Vrijheid in Christus ga je leren over deze identiteit: je bent waardevol, zeker, veilig en aanvaard.

Leerdoelen

Deze cursus zal je helpen om:

  • De waarheid over wie je in Christus bent eigen te maken
  • De strijd tegen de wereld, het vlees en de duivel te begrijpen en te overwinnen
  • De autoriteit die je nu hebt om persoonlijke en geestelijke strijd op te lossen, te begrijpen
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen om te leven in de vrijheid die gewonnen is voor jou

Ervaringen en aanmelden

Vrijheid in Christus start op 7 februari 2024 in Geertruidenberg. Klik hier om je aan te melden.

”Voel me helemaal geliefd, geaccepteerd en gewaardeerd. Dat heb ik nooit gehad. En ik ben nu pas overtuigd van mijn nieuwe identiteit. Levensveranderend!” – Hayo