Outreach

Jubilee - Dopelingen - Doopdienst- 26-03-2023-16 (1)

Impact

Gods sterke hand zijn

Jij bent geroepen om impact te maken en de smaakmaker te zijn voor deze wereld. God wil jou gebruiken op de plekken waar jij komt!

Maar u zult de kracht van de Heilige Geest ontvangen, Die over u komen zal;  u zult Mijn getuigen zijn, zowel in Jeruzalem als in heel Judea en Samaria en tot aan het uiterste van de aarde. – Handelingen 1:9

Gods werk in de regio

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om mensen te bereiken met de boodschap van Gods liefde. We geloven dat we impact mogen maken op de plek waar we zijn. Dit doen we door:

  • Straatevangelisatie in Breda, Den Bosch en Geertruidenberg
  • Schitteracties (pakketten uitdelen)
  • Aansluiten bij lokale initiatieven zoals een kraam op de winterfair waar we eten uitdelen
  • Eat & greet voor de buurt

Evangelism Activation Training

Evangelist Willem Fiege geeft voor de Jubilee Gemeentes de Evangelism Activation Training. Tijdens de training wordt je toegerust om vrijmoedig het evangelie te delen met anderen. Je krijgt Bijbelse onderbouwing en inspiratie aangereikt, maar wordt ook persoonlijk uitgedaagd in het geven van je getuigenis. We bespreken natuurlijk ook effectieve tips & tricks voor op straat en stappen uit in de kracht van de Heilige Geest om te genezen en bevrijden.

Missons

Stichting Love Care Sri Lanka is opgericht in 2001 en dankzij het unieke kindersponsorprogramma van de stichting krijgen de kinderen in Sri Lanka, die in armoede leven, hulp. Hierdoor kunnen deze kinderen naar school, krijgen ze een schooluniform, schoenen en school benodigdheden. De stichting werkt vanuit een christelijke visie en levensovertuiging, waarbij de liefde van Jezus wordt uitgedeeld onder de bevolking van Sri Lanka. Klik hier voor meer informatie over Love Care Sri Lanka. Verder ondersteunen we als kerk de onderstaande zendingswerken en bedieningen.