Ondernemers

Jubilee - Ondernemerslunch - 17-02-2023-4

I must be at my Fathers business (Luk 2:49)

Kingdom Business is voor ondernemers binnen Jubilee met een visie om je onderneming te bouwen op de principes van Gods Koninkrijk. Ondernemerschap is iets wat door God gegeven is. Wij geloven dat God ondernemers ideeën en concepten geeft om zeer succesvol te kunnen zijn en onder andere de gemeente sterk te bouwen door visie, ondernemerschap, financieel leiderschap en outreach naar andere ondernemers.

Ondernemerslunch

Wij komen bij elkaar om geïnspireerd te worden en elkaar aan te moedigen onze ondernemingen te bouwen op de principes van Gods Koninkrijk en te kunnen floreren. Dit doen wij door vier keer per jaar een ondernemerslunch te organiseren met zowel interne als externe sprekers zoals Michiel Koelewijn, Arjan Hulsbergen en Willem Clements. Ook is er iedere ondernemerslunch ruimte voor profetische bediening.

 

Save the date

De eerstvolgende ondernemerslunch staat gepland op vrijdag 13 oktober 2023 van 12:00-14:00 uur (inloop 11:30 uur). De lunch vindt plaats bij Jubilee Geertruidenberg, Venestraat 16. Aanmelden via Eventbrite.