Kids

Jubilee Kinderwerk

Elke zondag strekken we ons met de kinderen uit naar een ontmoeting met de levende God. We willen de kinderen kennis en handvatten meegeven zodat ze Jezus gaan volgen. Dit doen we o.a. door middel van het Family Matters programma. Op een creatieve en uitdagende manier gaan we de Bijbel door en leren de kinderen over Jezus en de Heilige Geest. Natuurlijk met veel creativiteit en leuke activiteiten!

Kids groepen

Happy Kids

De jongste kinderen tot 4 jaar zijn vanaf 9:45 uur welkom bij de Happy Kids. Daar staan enthousiaste kinderwerkers klaar om je kind op te vangen. Om 11:30 uur kun je je kind weer ophalen.

Power Kids

Power Kids is er speciaal voor jouw kind! Alle kinderen zijn welkom om Gods liefde te leren kennen en uit te delen. Kinderen zijn nog klein maar kunnen grote impact hebben daar waar ze zijn. Power Kids is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 vanaf 10:30 uur. 

Contact

Meer dan 50 enthousiaste kinderwerkers maken het kinderwerk mogelijk. Vera Fiege is coördinator van het kinderwerk. Heb jij vragen over het kinderwerk? Wij zijn er voor jou! Kom in contact en mail naar kids@jubilee.nl.