Jubilee Den Bosch

Welkom in onze gemeente

Voel je thuis bij Jubilee Den Bosch! Een jonge, multiculturele, vurige gemeente met een enorm hart voor Den Bosch. We staan voor een boodschap van hoop, liefde en kracht en zien keer op keer dat mensen genezen, herstellen en nieuwe hoop vinden in Jezus. Wij zijn een familie waarin iedereen zichzelf kan zijn. We zijn verschillend maar respecteren elkaar. Waar de één zwak is, is de ander sterk. We zijn er voor elkaar, want geloof doen we samen. Impact maken doen we samen!

Agenda

Verhalen uit de gemeente

Zie hoe God werkt!

Je vindt ons hier

Tesselschadestraat 20
5216 JW
Den Bosch

Jubilee Den Bosch heeft voldoende parkeerplaatsen aan de zijde van het gebouw. Let op: tegenover het gebouw (bij de Campina fabriek) is een wegsleepregeling van kracht. Fietsen kunnen aan de voorzijde van het pand geplaatst worden.

Deel worden

Word deel van onze gemeente in Den Bosch

Kinderwerk

We hebben 3 bruisende kindergroepen: de Happy Kids van 0 t/m 4 jaar, de Super Kids voor groep 1 t/m 5 en de Power Kids voor groep 6 t/m 8. We gebruiken het Family Matters programma waarbij de kinderen leren om heel praktisch een relatie met God op te bouwen.

Jeugdwerk

We hebben een jonge, enthousiaste jeugdgroep voor jongeren tussen de 12 en de 20 jaar. Eén keer in de maand hebben we jeugdavond op vrijdag. Meerdere keren per jaar brengen we jongeren van verschillende locaties samen voor te gekke evenementen en natuurlijk het jaarlijkse Youth Camp.

Ons team

Corné en Mirjam Nikkels

Regioleiders Den Bosch

Adriaan en Roxannne Harthoorn

Regioleiders Den Bosch

Onze geschiedenis

Sinds 2020 ontstond er vanuit Jubilee een enthousiaste Lifegroup in Den Bosch. Vanwege de coronamaatregelen waar we toen mee te maken hadden, kwam deze groep ook wekelijks op zondag samen en volgden de samenkomsten via Livestream. In deze tijd zagen we een beweging waarbij steeds meer mensen toegevoegd werden en zich thuis voelden in Den Bosch. Na een jaar van voorbereidingen is Jubilee Den Bosch per 1 januari 2022 officieel gestart als gemeente op een nieuwe locatie, vlakbij het centrum van Den Bosch. Sinds die tijd groeien we als gemeente in aantal, maar ook in onze identiteit in Christus en eenheid, we zijn een familie! We zijn als gemeente Gods sterke hand voor mensen in nood en van die beweging kun jij ook deel zijn!

Heb jij ‘m al?
MijnJubilee App

Blijf up to date met de kerk en alle activiteiten.

Wil jij meebouwen
aan Jubilee Den Bosch?

Geef eenmalig of word partner. Samen werken wij aan Zijn koninkrijk.

Lees verhalen uit de gemeente!